Rasadničarska proizvodnja u preduzeću "IRIS Rasadnik" d.o.o. se odvija neprekidno trideset godina.

         Rasadnik "IRIS - RASADNIK" svoje poslovanje je počeo proizvodnjom različitih vrsta cvijeća. U proizvodni program je uvršteno ukrasno drveće, a kvalitet proizvoda i potražnja na tržištu su uslovili postepen i potpun prelaz na proizvodnju ukrasnog drveta.

Klikni za vecu sliku ...Klikni za vecu sliku ...

 Savremen uzgoj i veliki izbor sadnica su omogućili stvaranje modernog rasadnika, sa atraktivnim proizvodnim programom i uslugama projektovanja raznovrsnih ukrasnih površina.

         Sadni materijal proizveden na našim površinama je kontrolisanog porijekla i adaptiran je na klimatske i druge spoljašnje faktore što mu daje prednost u poređenju sa uvoznim sadnim materijalom.

         Iz bogate ponude našeg rasadnika možete izabrati breze, jasen, platan, katalpe, žalosne vrbe, liščare za drvorede, četinarske i zimzelene vrste žbuna, četinarske vrste drveta i brojne druge sadnice.

         Našim kupcima dajemo savjete i preporuke potrebne za izbor sadnica, održavanje zelenih površina i drugih uređenih prostora. Pored proizvodnje sadnog materijala u ponudi preduzeća su projektantske usluge na izradi zelenih površina, uređenju eksterijera i uređenju drugih ukrasnih površina.

         Stalna kontrola zdravstvenog stanja sadnog materijala od strane Šumarskog fakulteta iz Banja Luke je garancija visokog kvaliteta naših proizvoda.

         Preduzeće "IRIS Rasadnik" d.o.o. svoje proizvode plasira na području Bosne i Hercegovine. Za veće porudžbine su obezbijeđeni prevoz i isporuka sadnica.

         Učinite Vaše okruženje prijatnim za svakodnevno opuštanje i uživanje. Vaše dvorište može postati prava mala botanička bašta.